dimecres, 22 d’octubre del 2008

Proposta de la sessió didàctica JCLic

Proposta del trebal Jclic

  • Exposar el programa del JClic:
En aquest apartat el que volem explicar és: la funció i finalitat del programa amb el que treballarem. Tot això ho farem a travès d'un correu que serà enviat prèviament a tots els alumnes del grup E1, on se'ls avisarà que a la carpeta compartida de l'assignatura hi ha un document on estarà explicat el primer punt del treball.

  • Demostració de l'explicació del punt anterior, a través de la pàgina del JClic:
En aquest punt, ens endinsarem en la pàgina del JClic, ensenyant diferents exemples als alumnes perquè comprenguin el que han llegit anteriorment, d'una manera pràctica.

  • Ensenyar la nostra creació dels diferents exercicis.
Mostrarem les nostres activitats creades a la resta de la classe. A partir d'això, ensenyarem com s'obté el resultat d'aquestes creacions, juntament amb els passos a seguir.

  • Participació per part de l'alumnat a les propostes de les diferents activitats creades per nosaltres.
* Per realitzar aquesta activitat, és necessari que els alumnes tinguin instal·lats el JClic, si no fos possible, haurien de descarregar el programa "java".

  • Aprofundiment de l'estudi del JClic, en una aula escolar que en faci ús.
El que pretenem és assistir a una aula d'una escola i comprovar com els alumnes és desenvolupen amb el JClic. L'experiència la passarem en format audiovisual per a la resta de classe.

  • Conclusions i torn de preguntes.


GRUP 1:
Maria Buj
Marta Lapuente
Helena Payan
Carlos Romero
Núria Torres